ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS

113742 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Πάνορμος
Περιοχή: Σκόπελος
Τηλέφωνο: 2424023381
Κινητό: 6977796694
Τ.Κ.: 37003
Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.narkissoshotel.gr
Μόλις 50μ.μακριά από την παραλία του Πανόρμου στη Σκόπελο, το Narkissos Hotel περιβάλλεται από έναν κήπο και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση & δωρεάν ασύρματο internet (wi fi). Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό. Τα δωμάτια στο Narkissos διαθέτουν απλή επίπλωση. Περιλαμβάνουν επίσης δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης. Υπάρχει επίσης ένα lounge με δορυφορική τηλεόραση. Στο μπαρ προσφέρονται ...
113742 Επισκέπτες:

Πάνορμος, Σκόπελος

113742 Επισκέπτες:

Μόλις 50μ.μακριά από την παραλία του Πανόρμου στη Σκόπελο, το Narkissos Hotel περιβάλλεται από έναν κήπο και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση & δωρεάν ασύρματο internet (wi fi). Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό. Τα δωμάτια στο Narkissos διαθέτουν απλή επίπλωση. Περιλαμβάνουν επίσης δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης. Υπάρχει επίσης ένα lounge με δορυφορική τηλεόραση.

Στο μπαρ προσφέρονται ποτά και καφές. Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο θα βρείτε καταστήματα και παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι. Το προσωπικό στην 24ωρη ρεσεψιόν μπορεί να κανονίσει ενοικιάσεις σκαφών, αυτοκινήτων και ποδηλάτων.

Η Χώρα και το λιμάνι της Σκοπέλου βρίσκονται σε ακτίνα 11χλμ. από το ξενοδοχείο. Ενοικιάσεις μηχανοκίνητων βαρκών Νοικιάστε βάρκες για όλη την διάρκεια των διακοπών σας στη Σκόπελο ή για μικρότερο χρονικό διάστημα. Εχοντας βάρκα στην παραλία του Πανόρμου στη Σκόπελο δίνεται την δυνατότητα στους εαυτούς σας να εξερευνήσετε τις δεκάδες παραλίες και αμμουδιές. Εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένει ο τύπος της βάρκας που θα έχετε επιλέξει στον Πάνορμο.

Με τη βάρκα θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε καταπληκτικές - μη προσβάσιμες με άλλο τρόπο - παραλίες και να χαρείται τον ήλιο και την θάλασσα και γιατί όχι να ανακαλύψετε την ιδιωτική σας παραλία. Διαθέτουμε βάρκες εώς και 7 ατόμων και μηχανές εως και 115 ιππών.

Πλήρως εξοπλισμένες με ψυγείο, τέντες και με όλα τα σωστικά μέσα όπως και ασφαλισμένες έναντι τρίτων. Απλή ασφάλεια. Δεν χρειάζεται ειδική άδεια. Επίσης οργανώνονται εξορμήσεις με βάρκες και νυχτερινές περιηγήσεις, για ψάρεμα καλαμάρια.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Κλιματισμός
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Μπαλκόνι
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Τηλεόραση
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Wi-fi
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Πρωινό
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Επίπλωση
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - NARKISSOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ - HOTEL NARKISSOS - RENT BOATS Ιδιωτικό μπάνιο
113742 Επισκέπτες:

Πάνορμος
Σκόπελος

Τηλέφωνο: 2424023381
Κινητό: 6977796694

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: